Fraktfritt
Velkommen! Du kan Logga in eller Registrera

Varuretur

Retur av varor

Om du av olika skäl vill returnera en köpt vara hos oss kan detta göras efter närmare överenskommelse. Kontakta kundtjänst per telefon 971 91 745 eller post@gulvxtra.se. Returfrakt/-kostnader täcks av kunden.

 

Retur av varor vid köp av för stort antal produkter.

Om du som kund inser att du har köpt för mycket av en produkt och vill returnera det resterande till oss måste du kontakta oss omgående för att få organiserat transport av varorna i fråga. Vid retur av varor är det kunden som ansvarar för att packa varor säkert för att undvika skador. Om så önskas kan vi naturligtvis hjälpa till att organisera transport via vår transportör Bring. Kunden faktureras för eventuella kostnader i samband med detta.

 

Retur av varor som har skador vid leverans.

Om du som kund upptäcker skador på godset vid leverans är det viktigt att detta antecknas på fraktsedeln. Kontrollera alltid de mottagna varorna innan du skriver under fraktsedeln. När du har skrivit under fraktsedeln samtycker du till att vara är komplett och hel. Det ges ingen ersättning om inte fraktsedeln är märkt med ”skada.” Kunden förbinder sig till att lagra varorna i syfte att undvika ytterligare skador tills vi får ordnat med transport. Vid retur av varor med skador är det Gulvxtra.no som står för alla kostnader. Du som kund får inga ekonomiska utgifter på grund av det.

 

Returadress:

Gulvxtra.no

Odden Farve & Interiør AS

Østerskogen 45

4879, Grimstad

Norge